keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kuvittajaksi kuvittajan paikalle!

Nyt se on otettu, se ensimmäinen askel kohti kuvittajuutta! (tä...?) Sen lisäksi että keksin näemmä uusia sanoja suomen kieleen, olen saanut lähetettyä kustantamoille virtuaalisen portfolioni. Tosin tein sen jo viime yönä. Mutta silti! Hipii! \o/ Hyvinkin aikaansaavaa! *ylp*
Tänä yönä sain valmiiksi fyysisen portfolioni viimeiset sivut. Niitä tulee kaikkiaan 8 kappaletta, (Siis portfoliota. Sivuja on enemmän.) ja ne matkaavat niihin kustantamoihin jotka sellaisia toivoivat. Nyt pitää enää printata, laminoida ja sitoa ne kasaan ja sitten nekin pääsee maailmalle. Voi että kun olen reipas!

Ärsyttää, kun en ehdi piirtää nyt ollenkaan, kun pitää mennä nukkumaan etten taas ole kuin zombie huomenna töissä. Tosin se on ihan normaalia. Kerran olin pirteä, ja ne ihmettelivät. Ei sovi olla pirteä töissä, niin.

Mulla on kaksikin kuvaa vaiheessa. Toinen on nukkumatti, ainakin toistaiseksi. Saa nähdä mitä siitä oikeasti tulee kun se on lopulta valmis. Toinenkin alkoi jonain ihan toisena, mitä siitä nyt on tulossa: Mummo, jolla on sitruunoita päässä ja Versacen laukku sylissä. Eli normisettii. :D En malta odottaa että pääsen taas piirtämään sitä! Mutta nyt ei parane, ei. Sillä jos nyt aloitan, piirrän sitä vielä kuudelta aamulla. Ei hyvä, siis ainakaan siinä valossa että pitäisi olla yhdeksältä töissä. Not gonna happen.

Mutta eihän teksti nyt voi olla ilman kuvaa! Onneksi tuunasin pari päivää sitten luonnoskirjapiirroksestani digiArtia, eli toisin sanoen muutin lineartin vektorigraffaksi ja väritin Photarilla. Mutta joo, sitä en olekaan vielä laittanut tänne. Joten tästä saatte! -->

Jaahas. Lähdenkin tästä sitten nukkumahan. Tsuidu!


3 kommenttia:

  1. Mä oon niiiin sun puolella että menen itse käymään niissä kustantamoissa jos eivät ala ottaa yhteyttä! Ihanata kun toiset jaksaa olla ahkeria, isot pisteet siitäkin!

    VastaaPoista
  2. No on sitä ahkeruuden puuskaa odotettukin jo ~15 vuotta, että oli jo varmaan aikakin. :D

    VastaaPoista
  3. Onnea matkaan! Toivottavasti tärppäisi useastakin kohteesta. :)

    VastaaPoista