sunnuntai 1. elokuuta 2010

Jotain vihreää ja hännällistä

Muutettiin olohuoneen väritystä vihreäksi (!) ja piti saada vihreää kissataidetta seinälle. Huomatkaa myös mahtavat kierrätyskeskusnojatuolit, mitkä haisee aidolta mummolta! <3>
Akryylimaaleilla maalailin tämän, ja ensimmäisen kerran elämässäni sain akryylimaalit toimimaan niin ettei mennyt totaalisesti hermo. Koska nyt 32-vuotiaana, kuvataidekoulua yli 10 vuotta käyneenä ja kuvataidepainotteisen lukion läpikahlanneena törmäsin ensimmäisen kerran akryylimediumiin, mikä hidastaa maalin kuivumista! WTF?! Miksei kukaan ole mulle kertonu että sellaista on olemassa, hä? Lämmin kiitos ja perse*n näyttö vaan kaikille "opettajilleni"! Kaikki pitää aina hoitaa ite jos haluaa jotain oppia/tehdä onnistuneesti. Pah!
Angstin hälvettyä... Olipas kiva maalata maaleilla mitkä ei muutu koostumukseltaan hammastahnaksi nanosekunnissa, jei! \o/

Oma ja nöyrä mielipiteeni tästä taulusta on se että onpas se oikeen hiton hiano! :D No hei, ilveileviä kissoja ja möykkykiekurahäntiä samassa taulussa, onko parhautta, mitä? On se.

Nyt pitää maalata uusi vakavamielinen kissataulu sohvan yläpuolelle. Mutta onneksi siihenkin tulee möykkykiekurahäntiä, joten en ehkä ahdistu sen kanssa.

Syksyllä pitäisi tietty maalata uusi tällainen kissataulu, koska olkkarin on tarkoitus vaihtaa väriään oranssiksi. Jepjep. Voi kyllä olla että meidän olohuoneen vihreä kesä jatkuu talven keskelle, koska ei ollut mikään yksinkertaisin taulu maalata tämä. Mutta hauskaa se oli, joten ehkä jopa saatetaan pysyä aikataulussa.

2 kommenttia: