lauantai 11. syyskuuta 2010

www.artsoup.fi

Joo joo, blogissa on ollut viime aikoina havaittavaissa jonkinasteista hiljaiseloa. Se ei suinkaan tarkoita että olisin maannut persuksillani tyhjä katse silmissäni ja kieli suupielestä roikkuen. En TOD!

Opettelin sitten kolmessa päivässä Adobe Dreamweaverin käytön. Jep. Nyt hallitsen sen kauttaaltaan. Eiku. :D
No en ehkä, mutta tosiaan opettelin sen käyttöä niinkin hyvin että sain tehtyä itselleni virtuaalisen portfolion ihan itse! Tadaa! \o/ I'm the html/css-code wizard. (= nerd)
Otan kovin mieluusti vastaan palautetta ja korjausehdotuksia sivuista. Niitä saa sitten myös ihan vapaasti linkittää kaikelle maailman kansalle. Kiitos kiitos! :)

Tosiaan, koitan nyt vihdoin saada aikaiseksi lähetettyä kustantamoihin portfoliot, jos vaikka oikein kuvittajaksi pääsisi. Olispa hienoo, kyl! Se jääköön nähtäväksi. Nyt palailen Photoshopin ihmeelliseen maailmaan vääsäämään fyysisen portfolion sivulayouteja. Että näin.

2 kommenttia:

  1. Ei mitään epäröintiä kustantamojen suhteen, se on KUN eikä jos! Ja portfolio oli loistava, ainut vika juuri se tavutuksen oleminen väärissä paikoissa, muutoin ei ole moitteelle sijaa. Ja linkitetään tutuille ja tuntemattomille, todellakin!

    VastaaPoista
  2. Kiitti tsempistä! :) Korjasin tavutuksen ja nyt sen pitäis olla ok kaikissa selaimissa.

    VastaaPoista