tiistai 14. syyskuuta 2010

Munt on haastettu!

Lähdenkös vähä haastelemaha! Salla haastoi mut kertomaan kolme tärkeää asiaa. Tuli oikein mieleen rakkaat ajat IRC-Galleriassa ja kaikenmaailman haasteiden ja kyselyjen nykertäminen, joten pakkohan tähän on osallistua. Varsinkin kun kello on jo yksi yöllä, ja pitää kunnioittaa Facebook-ryhmää, johon olen liittynyt jo FB:n ammoisina aikoina: I don't sleep enough because I stay up late for no reason.

1. Jaettu sija:
1.1 Unna - pian 10-vuotias tyttöni, maailman ihanin kaikista! Enkä ole edes puolueellinen yhtään.
1.2 Mika - Avomieheni, edelleen kolmen ja puolen vuoden jälkeen mun soulmate. Parhautta on elää jokainen päivä tämän kanssa. :)
1.3 Äiti - Maailman paras äiti. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän olen sitä mieltä.
1.4 Olli - kaksoisveljeni. Ollaan kuin kaksi marjaa; mustikka ja banaani. Silti mulle tärkein.
Jos jollekin näistä sattuisi jotain, sillä olisi ihan valtava vaikutus mun elämään. Maailma musertuisi.

2. Jaettu kissaisa sija:
2.1 Mussu - mun salainen suosikki. Arasta kissasta rakkaudella ja kärsivällisyydellä koulutettu kiva kissa, jolla on maailman pehmein masu. Ja sitä masua pitää silittää hyvin varoen, ellei halua kättänsä Grip of Deathiin! Mutta se on kyllä niin sen arvoista.
2.2 Mörkö - maailman vanhin kissa, jonka rakkauspussi on usein ylitsevuotavainen, ja sillon sitä pitää jakaa. Mörkö tykkää kaikista ja kaikki tykkää Mörköstä, jopa ne jotka ei tykkää kissoista. Ja lapsetkin tykkää Mörköstä, jopa ne jotka ei tykkää möröistä. :D Haha!
2.3 Molla - skitsofreeninen kissamme. Makkariin päästessään Mollasta tulee maailman ainoa kissa Lelu, joka kehrää, puskee, kuolaa ja maiskuttaa. Muuten hän on aina skeptinen Molla. Paitsi joskus hän ei oikein itsekään tiedä ollako Molla vai Lelu, jolloin hän onkin sitten Melu.
2.4 Tofu - ei ollut eturivissä kun järkeä jaettiin, koska oli juuri silloin ekana söpöysjonossa. LöllypoikaLölly, suuri metsästäjä joka ei tajua vetää kynsiään sisään kun kävelee. 'riprapriprap' Kaikkea ei voi saada... Maailman ainoa kissa joka nassuttaa.

3. Piirtäminen
No olisihan se nyt ihan typerää jos tämä ei olisi listalla, daa! No. 1 ajanviete ja se ainoa asia missä koen olevani todella hyvä.

Pitänee haastaa tähän -T-, koska Sallan lisäksi hän on ainoa jonka tiedän pitävän blogia täällä, joten vaihtoehdot on niinku siinä. Sortsa! Eihän sulla nyt oo muutakaan tekemistä, vai? :D

2 kommenttia:

  1. Mä en oo tiennytkään että teillon NELJÄ kissaa, kunnianarvoisaa, todellakin! Mulla menee kaikki aika, energia, raha ja voimat jo noihin KAHTEEN, en uskalla edes ajatella tilannetta tuplasti isommalla köörillä. Upeita karvapalloja joka tapauksessa!

    VastaaPoista
  2. Jäin miettimään noita sijoituksiasi... Itsellä jaetulla ykössijalla olisivat ihan suoraan ystäväni. Huomaan että tällä hetkellä meikäläisen maailmaa synkentää oikeastaan ainoana ajatuksena se että joudun luopumaan heistä kaikista kun lähden. Tekee yllättävän kipeätä.

    VastaaPoista