torstai 23. syyskuuta 2010

Nukkumatti

Olipa kerran NukkuMatti, joka ei saanut unta, koska kuu loisti hänen silmäänsä, hö. :( Onneksi lopulta suuren seikkailun jälkeen, ja tavattuaan vielä edellisen postauksen koirakukan matkallaan, löysi hän kuulle katkaisimen, ja sen pituinen se. Jee! \o/ Sitten olikin tosin jo aamu, ja aurinko nousi ja paistoi silmään, hö. :(
Tarinan opetus? Hanki hyvä NukkuMatti silmälaput!

Jep. Että tämmösen tarinan keksin sitten taas puoli kolmelta yöllä. Mahtavaa. Ja miksikö piirrän aina keskellä yötä, kysytte? Koska päivällä olen liian väsynyt keskittymään piirtämiseen, koska olen valvonut ja piirtänyt koko yön. Taas. Miksi se on muuten oravanpyörä, missä hamsterit juoksee? Miksei se ole hamsterinpyörä? Onko joku muka koskaan nähnyt oravan juoksevan pyörässä, hä? Kysyn vaan, kun tuli jostain mieleen... :P

Ai niin, oli ihan asiaakin tästä kuvasta. Ekan kerran piirsin kuvan oman vanhan piirustukseni pohjalta. Ette tajuu? Ootte ihan w00t? (hahaha) No en mäkään tajuais mitä hölisen, siksi näytän teille, että tätä kuvaa pohjana käyttäen piirsin tämän kuvan minkä tänään piirsin. Comprende? Sitä minäkin. Hieman se muuttui matkalla, mutta niinhän mun kuvat aina tuppaa tehrä.
Muista klikata kuvaa (siis tätä uutta tässä blogissa), ja katsoa vähän yksityiskohtia, mitä piirtelin tuohon. Vinkkinä tähtinapit! Ja hiukset. Ja tossunpohjat.

Ja sitten, keksitään nyt vaikka että koska on jo torstai, linkitän teille tähän Trololon. Se ei jää kovinkaan helposti soimaan päähän. (I lied) En vieläkään ole ihan varma mitä siitä pitäisi ajatella. Mutta silti se on ihan killeri! x)

Koskaan en ole kirjoittanut niin paljon typoja kuin nyt. Toivottavasti löydän oikolukiessani edes osan niistä, muuten on aika jäätävää tekstiä teille tässä, olkaa hyvät! Ehkä ne typot koittaa kertoa mulle jotain mun aivojen vireystilasta. Taidanpa siis ottaa kerrankin onkeeni (koska kello on jo yli kolme, ja sain jo tämän yön kuvan piirrettyä, ha!) mennä tästä reippaana vetää Z:aa nyt sitten. Toivottavasti Q ei paista silmään. :P Tsuidu!

1 kommentti:

  1. Oi, tuo Nukkumatti on mahtava! :D Onko se sama jannu kuin siinä alkuperäisessä? Silmäpusseista päätellen hänen unettomuutensa on kroonista eli mahtaakohan jätkä tehdä Qtamokeikkaakin? :)

    VastaaPoista