torstai 14. huhtikuuta 2011

Challenge etenee - päivät 1-3

Totesin, että en ehdi tekemään tänne "oikeeseen" blogiin yhtään mitään kuvia, kun väännän 30 day challengen kuvia jokaiselle päivälle. Päätin siis että teen tänne sum upin aina välillä.

Ekana tosiaan oli omakuva. Sen väänsin kauheessa kiiressä (kuten muutkin kuvat) ja se jäi ihan möykkyseksi ja viimeistelemättömäksi, yyh. No, ehkä tän homman suurin tarkotus on just päästä siitä pahimmasta perfektionismista. Mut silti, yyh.

Toisena päivänä piti piirtää lempparieläin. Se oli helppo valita, siis kissa, kun niitä karvapalleroita noissa nurkissa pyörii. <3 Ja on mulla pari oikeetakin kissaa noitten karvapalleroitten lisäksi. Tarttis varmaan taas imuroida... :/
Tästä tuli Animals of Arsoup-kuva, koska eläimet nyt vaan yleensä tuppaa taipumaan siihen muotoon. Piirsin ihan paperille tän ja väritin copiceilla, ja koska synttärilahjaksi tilattu karhuntassuskanneri ei ole vielä saapunut, piti ottaa siitä rietas kännykkäkuva. Yök, mutta eipä voi mitään.

Kolmas aihe oli lemppariruoka. Olen nyt karpannut lähes vuoden, joten pizzat, pastat ja muut on jääny listalta pois, enkä viittiny tähän piirtää mitään ruusukaaleja ja kylkiviipaleta. :D Painiskelin tän kanssa oikeesti yllättävän kauan ahdistuneena siitä, etten tiedä mikä on mun lempiruokaa! How sad is that?! Sitten Mika


keksi wingsit, oiiiiii wingsit! *drool* Siipiravintola Turussa käydään syömässä hot wingsejä vähintään pari kertaa kuussa. Viimekertainen visiitti osui hiilaripäivälle, ja sen kunniaksi kuvaan pääsi myös ristikkoperunat. (Naaaaaaam!)
Tämä on kans piirrelty ihan käsin ja väritelty copiceilla kauheella kiireellä "hitto-mitä-kello-taas-on-ja-pitää-piirtää-se-tyhmä-kuva" -fiiliksellä. Todellakin, nyt jopa kolmen päivän jälkeen challengesta on ropissut uutuudenviehätys, mutta varmasti vien tän loppuun vaikka kiukulla, nii! Ei ehkä kuitenkaan kannata odotella tällä tahdilla mitään taiteellisia spektaakkeleita syntyvän. :P

Tänään challenge jatkuu lempparipaikalla (jotenki tuntuu että ton challengen keksijällekin on tullu pieni tyhjiö päähän, kun ei mitään muuta oo tuntunu keksivän ku lempi-sitä ja lempi-tätä), eikä taaskaan mitään hajua siitä mitä siihen piirtelisin. Piirrän ehkä itseni sängyssä kanelipullana... :D Tai sitten saan taas jonkun kuningasidean varttia yli yksitoista illalla.

Tästä pääset challengeblogiin:

Uusi lukijakin taas tullut, jei! :) Vaikka Blogger on näemmä hukannut kaikkien blogeista lukija-widgetin sisällön bittiavaruuteen. Ehkä se palailee joskus. Muuten tulee lättyyn, nii. Grr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti