tiistai 27. maaliskuuta 2012

Rolodex, kortti 1

Ensimmäinen kortti olikin hankala. Siis ei tehdä, vaan päättää mille linjalle lähden mun isältä pöllityn saadun Rolodexin kanssa. Lähdenkö kehittelemään siitä jotain puhelinmuistiomeininkiä kirjainsysteemillä vaiko kalenterisysteemiä kuukausimeiningillä. Entä jos teenkin ihan vaan väreittäin? Too many choices! Toi viimesin tyyli kutsui mua ehdottomasti eniten, mutta kyllä nyt joku ruotu pitää olla askartelussakin, ettei ihan päättömästi räpelletä ilman rajoja. Niin päätin sitten yhdistää kaksi viimeisintä. Miinus se viimeisin, kun en mä nyt jaksanu tolleen samanvärisiä tehdä ollenkaan, se homma kusi heti toiseen korttiin. :D Tai ainakin viimeistään kolmanteen. Niistä sitten vähän myöhemmin enemmän. 

Ajattelin että teen jokaiselle kuukaudelle oman kuukausikortin suht. samaan tyyliin. Siis jos ehdin/jaksan yms. Jos en, nii voin tehdä sen sitten seuraavana vuonna. Nerokasta. Sitten arkistoin aina siinä kyseisessä kuussa (vuodella ei oo nii väliä) väsäämäni kortit aina sen kyseisen kuukauden lokeroon, nii pysyy homma kattokaas kuosissa, nii! Jokaiseen korttiin laitan päivämäärän, että pysyn itse kortilla. Eiku kartalla. Örm. 

Kun olin keksinyt näennäisen funktion mun Rolodex-projektille, niin sitten piti vielä päättää, että millä kielellä sitä aiotaan edetä. Suomi, eh... tai englanti, no joo. Mut sitten keksin että ranska! Bonjour, mon ami, ça va? Oh,  ça va bien. Ah oui, je suis un fromage. Maman, oú est mon Astérix? Dans ta chambre, sur le lit. Pas sur le lit mais sous le lit. Sitä kun osaan just about ton äskeisen verran, eli lukiossa tuli pari kurssia lintsattua käytyä ja opiskeltua ahkerasti!!1! Eli just pääsin varmaan noihin kuukausiin asti ennenku droppasin. :D No anyway, vai pitäisikö sanoa de toute façon (heiluttaa kulmakarvojaan ranskalaisen omahyväisesti ja vinosti virnistäen.), päädyin siis ranskaan. Kuumeisen googletuksen ja sanakirja.orgin selailun jälkeen olin lähes varma, että "kolmas" on ranskaksi troisiéme ja maaliskuu on mars. Si. Eiku oui! 

Sit vaan leik-liim-teip ja n. kolmen tunnin päästä kortti oli valmis. Ja täs hää o, tadaa! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti